π

Over Ons

Informatie over Appartement Praag

AppartementPraag.nl is een organisatie dat zich sinds 2006 volledig heeft gespecialiseerd in het aanbieden van appartementen in de Tsjechische hoofdstad Praag.

Op dit moment bieden wij 54 full-service appartementen aan in het centrum van Praag, allen gelegen op loopafstand van de bekende bezienswaardigheden. Onze appartementen zijn geschikt voor een comfortabel verblijf van 2-20 personen. Wij stellen als organisatie zeer hoge eisen aan onze accommodaties waardoor het u aan niets zal ontbreken.

Naast appartementen voor kort verblijf, bieden wij ook de mogelijkheid voor lang verblijf of permanente bewoning. Wij verzorgen tevens het volledige beheer voor eigenaren van appartement in en om Praag. Ook voor studenten hebben wij een aantal geschikte accommodaties in en om het centrum van Praag.


Ons kantoor

AppartementPraag.nl heeft naast een kantoor in Nederland tevens een eigen kantoor in Praag. Vanuit Nederland worden alle boekingen verzorgd en bevestigd. Zodra u bent aangekomen in Praag zullen onze medewerkers de zorg overnemen en u begeleiden in uw accommodatie. Ook tijdens uw verblijf kunt u terecht met allerlei vragen en verzoeken. U wordt altijd persoonlijk door ons ontvangen in uw appartement. Openingstijden kantoor: ma – do: 8:00 tot 18:00 uur / vr: 8:00 – 12:00 uur. Onze receptie is 24 uur per dag bereikbaar via: info@appartementpraag.nl.

AppartementPraag.nl staat ingeschreven in het Handelsregister van Praag onder nummer: 87947854.


Ons Team

Met een klein maar zeer gemotiveerd, nederlands sprekend team, werken wij dagelijks om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het team bestaat uit:

  • Administratie;
  • Schoonmaak / wasserij;
  • Technische dienst;
  • Chauffeur;
  • Management.


Kijk voor meer informatie over ons team en hun werkzaamheden onder het menu DIENSTEN


Boekingsprocedure

Boeken kan telefonisch of via het contactformulier op deze site. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen wij de beschikbaarheid aan u bevestigen waarna u de boeking definitief kunt plaatsen. Indien het door u geselecteerde appartment niet beschikbaar is, doen wij u enkele vergelijkbare alternatieven toekomen indien beschikbaar. U ontvangt een bevestiging van uw boeking per e-mail.