π

Diensten van Appartement Praag

TRANSFER SERVICE

Indien u per vliegtuig naar Praag reist dan land u op de Nationale luchthaven van Praag -  Ruzyne. De luchthaven van Praag is gelegen op ongeveer 20 kilometer van het centrum van Praag. Wij verzorgen graag uw transfer van en naar de luchthaven. U wordt opgevangen op de luchthaven door onze chauffeur die u vervolgens naar uw accommodatie zal brengen.

 

Tarieven Luchthaven – Centrum Praag

1-3      personen                    28,00  EUR

4          personen                    36,00  EUR

5-8      personen                    50,00  EUR


Reist u met jonge kinderen, geeft dit aan bij uw reservering. De tsjechische wet verplicht het reizen in een goedgekeurd kinderzitje door kinderen jonger dan 4 jaar. Uiteraard wordt dit door ons verzorgd. Tijdig reservering is wenselijk i.v.m. beperkte capaciteit.

ONTBIJT SERVICE

Graag willen wij u de mogelijkheid bieden een ontbijt te bestellen en te laten bezorgen in uw accommodatie. Het bezorgen van het ontbijt is dagelijks mogelijk tussen 7:00 en 11:00 uur.


”Honeymoon” Package- Naast een heerlijk ontbijt bieden wij tevens de mogelijkheid ons “Honeymoon” pakket te gebruiken bestaande uit Champagne met aardbeien of olijven.


Download eenvoudig onze bestellijst en maak u keuze. 

BOODSCHAPPEN SERVICE

Arriveert u laat in de avond, heeft u geen tijd om boodschappen te doen of wilt u gewoon volledig ontzorgt aankomen op uw vakantieadres? Wij zorgen voor de nodige boodschappen die voor u klaar staan bij aankomst in uw accommodatie. Download eenvoudig de bestellijst en geeft ons uw keuze door.